åtgärder inför covid-19

Kära kunder.

Nu i dessa coronatider får vi hjälpas åt.

Vi kommer, liksom övriga i samhället, att drabbas av ökad sjukfrånvaro i personalen och kan därför inte ta emot lika många patienter som vanligt. Kliniken måste prioritera de fall som är av mer akut karaktär och måste tyvärr säga nej till många. Vi kan tvingas till att göra avbokningar med kort varsel.

Vi önskar att endast en djurägare följer med djuret in på kliniken och har ni symtom på snuva, hosta eller feber så vill vi inte att ni kommer alls.

Vi är mycket noga med handhygien och förutsätter att ni också är det. Alla som kommer till kliniken uppmanas att sprita händerna både före och efter besöket. Handsprit finns vid receptionen och på våra toaletter där det även finns tvål och vatten.

Ta hand om er själva och era fyrfota vänner!

Villa Qrera djurklinik

Kliniken öppnade i februari 2010 med rymliga och nyrenoverade lokaler. Här finner du separata väntrum för hund och katt. Kliniken är utrustad med digital röntgen, ultraljud, blodanalysapparater och har en komplett operationsavdelning. Vi har även ett separat tandbehandlingsrum med digital tandröntgen.

Du kan se fler bilder på kliniken och träffa oss på Facebook om du har tid och lust!

GDPR
Vi följer bestämmelserna i GDPR (General Data Protection Regulation). Lagen har till uppgift att skydda din personliga integritet. På datainspektionens webbplats datainspektionen.se kan du läsa mer om den.

Du har rätt att begära och få information kostnadsfritt om vilka personuppgifter vi har samlat in om dig. Skicka e-post till info@qreradjur.nu så hör vi av oss.

Bilder